SpOvAlGre – Grue i Norge 2016

SpOvAlGre Grue 2016

Sedan i början av 1960-talet har vi kårer i Staffans Scoutdistrikt varit med i ett lägersamarbete med norska och danska scouter som kallas för Spovalgre (speider over alle grenser). Vi har med ojämna intervall haft läger tillsammans, och nu är det dags igen!

Häng med på ett 10 dagar långt scoutläger i Norge, Grue, och lär känna en massa trevliga scouter från Danmark, Norge och Sverige.

Under lägret kommer du att få vara med om många roliga scoutaktiviteter, t ex kommer en landskamp mellan länderna att utkämpas, vi kommer att dra iväg på en hajk under lägret och Spovalgrelägren brukar bjuda på rejäla lägerbål.

Vi i Staffans kommer att åka buss gemensamt till lägret och högst troligt kommer alla även att bo tillsammans i en gemensam lägerby.

Foton från Grue

Teaser/info Grue 2016